Měsíc listopad končíme úplňkem. Pozitivní energie úplňku přináší sílu konání, rozhodnutí a jasnost na své cestě, kam člověk směřuje. Vše, co potřebujeme, již máme k dispozici. Stačí to uvidět!

Poselství úplňku

Nikdy nemůžeme zachytit ani získat všechny informace, navíc nadmíra informací může být na škodu, v jejich množství se můžeme ztratit. Vše, co potřebujeme vědět a znát, máme v sobě. Pravda leží v našem srdci. V ochotě či neochotě se na věci podívat jinak, otevřít svou mysl a připustit, že se můžeme mýlit, neboť nevidíme celou pravdu, že věci mohou být jinak.

Výzvou tohoto úplňku je přestat konečně věřit té iluzi, která je ve skutečnosti projekcí každého z nás. Jsme ochotni překročit svou mysl? Své omezené vidění světa? Otevřeme se životu a věřme, že správná informace k nám v pravý čas přijde a my se dokážeme rozhodovat a jednat ze srdce a zužitkovat tak příležitosti, které se k nám dostávají.

Orgány související se znamením Luny:

Blíženci – ramena, paže, ruce, dýchací orgány, průdušky, plíce, nervové spoje pro senzoriku a motoriku, krevní kapiláry (výměnný systém). Tyto orgány jsou dnes citlivé, proto se snažte o ně pečovat a nezatěžovat je.

Soustřeďte se na protažení paží a ramen. Zacvičte si lekci jógy na tyto partie s Valentinou Lebovou.

S lektorkou Zuzkou Klingrovou můžete otevírat hrudník a udělat tak prostor srdci, plícím i hlavnímu lymfatickému kmenu v oblasti hrudní, které máme tendence v sedavém zaměstnání utlačovat. Lekci najdete zde.

Pokud vám klidné jógové protahování nic neříká a potřebujete se prohřát a zpevnit střed, dejte si do těla s lektorkou pilates Helenou Čechurovou.

Rituál na tento úplněk

Zhluboka dýchejte a naplňte své čakry duhovou energií. Nasyťte svého ducha světlem a léčivými paprsky tvořivosti. Prozařte vesmírnými energiemi své tělo. Dejte svobodu svému duchu a vyjádřete a sdílejte vše, co potřebujete…

Komunikujte vše, co jste v sobě potlačovali. I to nepříjemné, vše musí ven pro dobro všech zúčastněných. Funkční vztahy nemohou být postaveny na sebezapření a potlačení sebe sama. Jasnost komunikace dělá dobré vztahy.

Probuďte v sobě tvůrčího ducha. Vyšívejte, malujte, tančete, uvařte si dobré jídlo, tvořte, co vás baví… Prozkoumejte nové oblasti života a vyzkoušejte, na co se už dlouho chystáte, ale co stále odkládáte. Uvolněte se a zasmějte se sami sobě.

Horoskop jsme pro vás připravili ve spolupráci s astroložkou Hankou Lapáčkovou. Její astrologické náhledy můžete sledovat zde.