Skořice vás zahřeje na duši i po těle

Skořice vás zahřeje na duši i po těle
V adventním čase jsou naše kuchyně naplněné především příjemnou vůní vanilky, skořice, čokolády a dalších ingrediencí, ze kterých pečeme vánoční cukroví. Jejich pozitivní účinky nám pomohou ve zdraví přestát nástrahy chladného počasí, ale i hektického vánočního tempa.

Kde se vzala skořice?

Skořice je kůrou stromu zvaného skořicovník, který je pěstován zejména v tropických oblastech Srí Lanky, Číny, Thajska, Indonésie a dalších zemí. Skořici považovali za výjimečnou již staří Egypťané a Řekové, kteří z ní připravovali různé tinktury a masti.

Skořice prohřeje a posílí organismus

Loading
ZAVŘÍT REKLAMU
Ikona
Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.