Poselství úplňku

Pokud chceme v životě dosáhnout vytyčeného cíle, je důležité převzít zodpovědnost za sebe a svůj život. Nevzdávat se. Před překážkami neuhýbat, ale překračovat je. To znamená přestat lpět na roli oběti. Přestat ukazovat na druhé jako viníky toho, proč jsme se ocitli tam, kde jsme nyní. Přestat činit druhé zodpovědnými za naše pocity a emoce. Jediný člověk, kterého můžeme změnit, jsme my sami.

Na ty, kdo zůstanou věrní sami sobě, čeká odměna.

Zároveň ale cestou za svými cíli nezapomínejte na sebelásku. Pečujte o sebe s láskou, buďte ve spojení se svými pocity a potřebami. Buďte k sobě jemní. Nesuďte sami sebe za to, co se vám ještě nedaří. Buďte sami sobě nejlepším přítelem a přijímejte své chyby. Poučte se z nich a naučte se je pouštět. Dopřejte si odpočinek pro sebe a čas pro rodinu. Čas jen tak být. Kdy jindy si to dopřát než právě v čas vánoční, když starý rok končí a nový ještě nezačal.

Orgány související se znamením Luny:

  • Rak – žaludek, sliznice, vaječníky, děloha, vagina, prsa, pohrudnice, pobřišnice, lymfatický systém. Tyto orgány jsou dnes citlivé, proto se snažte o ně pečovat a nezatěžovat je.

Co cvičit:

Rituál pro tento úplněk

Pečuj s láskou o sebe a naplňuj své vnitřní potřeby. Zapal svíčky, zachumlej se do deky a spočiň na chvíli sama nebo se svými blízkými v láskyplné hřejivé náruči domova. Stejně jako vlci ve smečkách v zimních měsících vytvářejí teplo tím, že se choulí jeden k druhému...

Ztlum světlo, pusť si oblíbenou hudbu a zatanči si měsíční tanec. Staň se vlčicí. Nech divoce nebo s tou největší jemností pohybovat své tělo, jak potřebuje. Můžeš se dotýkat svého těla a představit si, že rukama vpouštíš léčivé paprsky do těla v místech, kde to potřebuje.

Horoskop jsme pro vás připravili ve spolupráci s astroložkou Hankou Lapáčkovou. Její astrologické náhledy můžete sledovat na Facebooku.