Domácí fitko

Darujte přístup do 24hodinového domácího fitka. Předplatným videoportálu Kondice.cz můžete obdarovat kohokoliv, ať už je z města nebo z venkova. Připojení k internetu má dnes každý. Obdarovaný získá přístup ke stovkám cvičebních videí, podle kterých může cvičit z pohodlí svého obýváku, v parku nebo na cestách v hotelovém pokoji. V nabídce jsou lekce jógy, fyzioterapie, pilates, funkční trénink a cvičení před a po porodu. Nová videa přibydou každý měsíc. Navíc tipy z oblasti zdraví, výživy a psychologie a audio nahrávky a rozhovory k poslechu.

Voucher na rok za 999 Kč koupíte na https://www.kondice.cz/darkovy-poukaz

Zadáte svůj e-mail, projdete objednávkou a do mailu vám přijde voucher, který darujete obdarovanému. Obdarovaný na voucheru uvidí kód a URL, na které jej uplatní https://www.kondice.cz/voucher

Tréninkový deník

Můj tréninkový deník se hodí pro všechny nadšené sportovkyně, ale také pro ty, kteří se hýbat teprve začínají. V deníku najdete 16 zábavných tréninkových rutin, díky kterým postupně posílíte celé své tělo, a také prostor na poznámky, kam si budete moct zaznamenat svoje pokroky v tréninku. Cílem deníku není, abyste na konci měla pekáč buchet (byť i na ty možná dojde), ale hlavně to, abyste byla spokojená sama se sebou. Je vymyšlený tak, abyste ho mohla absolutně přizpůsobit svým potřebám. Je jedno, jestli si ho povedete od prvního ledna nebo třeba až od apríla, fungovat bude tak jako tak.

Koupíte za 299 zde https://eshop.kondice.cz/muj-treninkovy-denik-p69

Nebo ve výhodném balíčku spolu se speciálem Moje běžecká inspirace, Top 10 tréninkových plánů a Zdravé a rychlé recepty za 538 Kč.

https://eshop.kondice.cz/sportovni-balicek-s-darkem-p91

Pěnový válec

Pěnový válec neboli foam roller by doma neměl chybět žádnému sportovci či sportovkyni. Slouží totiž jako pomůcka pro masáž měkkých tkání, čímž napomáhá rychlejší regeneraci po sportu. S válcem můžete pracovat také na své flexibilitě, mobilitě a stabilizaci těla. Pomůže zvětšit rozsah pohybu, a díky tomu může cíleně zlepšit vaše sportovní výkony. Foam rolling navíc zvyšuje průtok krve a kyslíku a vliv má i na elasticitu kůže. Trochu pomoci může i v boji proti celulitidě. K dostání třeba na www.tptherapy.cz

Cvičit s ním můžete pak podle videa s Helenou Čechurovou

https://www.kondice.cz/pilates/cviceni-s-valcem-20201027.html

Láhev na pití

Kvalitní láhev na pití s oblíbeným designem může usnadnit dodržování pitného režimu. Jednoduše pro vás bude radost z ní pít. Máme tipy na dvě české firmy, které vyrábějí termosky a láhve na vodu.

Nadšence do ekologie potěší láhve z borosilikátového skla od www.mygoodways.com/cs/. Milovníky přírody a výletů zaujmou láhve na pití i termosky od české firmy Můj plecháček www.mujplechacek.cz.

Skvělou volbou jsou kvalitní a designové termosky od švédské značky Lolë, www.lolestore.cz/produkty/lahve/

Odporová guma

Univerzální pomůcka, kterou si zamiluje každý. Posilovací gumy jsou efektivní fitness pomůcky vhodné na trénink celého těla, ať už je to silový trénink, HIIT nebo pilates. Slouží na posílení rukou, hrudníku a zad, hýždí i nohou. Odporové gumy se liší délkou, šířkou a silou odporu. Vybrat si můžete gumu přesně podle toho, k čemu ji budete nejčastěji používat.

Vybírejte třeba na www.gymbeam.cz