Na otázku, co dělá proto, aby se udržela v kondici a fit, odpověděla herečka, kterou diváci znají například ze seriálu Kukačky nebo Kriminálka Anděl, že se momentálně učí hlavně cíleně relaxovat a meditovat, aby ulevila své psychice. "Poslední dva roky dostala zabrat. Jakmile totiž nejsem v pohodě, záda mi to hned řeknou, což je zákon psychosomatiky."
Se zády má problém od dětství, proto každý den cvičí. "Mám svou sestavu pilates a jógy, vede mě má fyzioterapeutka. Také chodím na procházky, dost pohybu mám v divadle, na jaře bruslím, v zimě lyžuji, v létě vyrážíme na vodu a oblíbila jsem si jízdu na paddleboardu."
Momentálně je prý ve svém těle šťastná. Jako holka ale byla krev a mléko, to vystřídalo období, kdy brala antikoncepci a kortikoidy. "Celá jsem otekla a nalila se vodou. To nebylo komfortní období. Od narození svých dětí si občas připadám jak „vydudaná“ fena, což souvisí hlavně s únavou," směje se.
Kláru mohou diváci vidět ve Švandově divadle v inscenacích Hamlet, Cry Baby Cry a dalších, exceluje v roli Grety Garbo ve hře Skorpios na obzoru, která je od loňska na repertoáru Divadla Viola. Zahrála si také ve filmech Román pro ženy, Smrt pedofila, Swingtime.