Zhubnout natrvalo

V knize Když se hubnout nedaří, 12 příběhů, kterým pomohla rada psychologa, psycholožka Marta Boučková ukazuje, že na potíže s nadváhou se dá podívat i z jiného úhlu pohledu. Že hubnutí nemusí začínat na talíři nebo ve fitku, ale v naší hlavě. Dvanáct příběhů jejích klientů ukazuje, jak snadno se mohou splíny, stresy, rodové vzorce či negativní myšlenky vrazit do tukových polštářů. Inspirující čtení pro všechny, kdo dlouhodobě zápasí s kily navíc. Knihu můžete objednat přímo u autorky Marty Boučkové, která byla i hostem našeho podcastu, a to na e-mailové adrese její asistentky: gabina.jurankova@sppsychologie.cz nebo na telefonu: 603 476 125. Cena je 120 Kč + poštovné. Možné je také osobní vyzvednutí v Praze.

Poslechněte si povídání s Martou Boučkovou na téma Myšlením k hubnutí zde.

Kurz mindfulness

Díky všímavosti můžeme prožívat život šťastněji a vědoměji. Trénink všímavosti nás učí pracovat s emocemi, s pocity v těle i s nepříjemnými situacemi, které k nám každý den přicházejí. Schopnost všímat si má každý jinou. Všichni bez rozdílu věku ji ale můžeme trénovat v kurzech mindfulness. Nabízí je Český mindfulness institut. Více se dočtete zde.

Darujte splněné přání

Nemůžeme si přát pro druhé ani za druhé. Každý se musí naučit přát si sám pro sebe. Jak začít směrovat svůj život k vytouženým cílům? Naučit se to můžete v třídenním online kurzu Jak změnit přání v realitu. Kurzem vás provede Marina Martinů Šulcová, lektorka Školy plnění přání. Více se dozvíte zde.

Masáž pro páry

Šťastné páry experimentují. Darujte své drahé polovičce pozornost a dotek. Online video kurz Tajemství tantrických doteků vám dodá do vašeho vztahu novou sexuální touhu, vášeň a oddanost. Zažijete masáž, která bude plná romantiky pro oba dva. Kurz Jana a Lucie Šelových, lektorů partnerských masáží, je určený pro začátečníky. Více se dočtete zde.

Voňavé Vánoce

Vůně dokážou vyladit atmosféru, harmonizovat emoce a skrze ně i upravit naši náladu. Rozeženou chmury sychravých dní a mají i dezinfekční a antibakteriální účinky. Česká značka přírodní kosmetiky Aromaterapie Karel Hádek nabízí až do 6. prosince 15% slevu na kosmetické přípravky a esenciální oleje. Mezi must-have zimních dní patří oleje: tea tree, levandule, borovice, pomeranč, eukalyptus a rozmarýn. Kouzelnou atmosféru vykouzlíte směsí éterických olejů Voňavé Vánoce za 178 Kč. Vybírejte zde.