Ať si říká kdo chce, co chce. Ať si američtí vědci dělají tisíce výzkumů, jedno je ale jasné. Po kvalitním sexu se lépe spí, vstává, jí, usmívá, pracuje, komunikuje, prostě lépe žije! Nenechte tak ve vaší ložnici viset pachuť nudy a rutiny. Raději se podívejte na následující tipy, které okoření vaše milování.

1. Hračky

Určitě jste tento tip čekali, že ano? Víte ale, že to není jen o klasických vibrátorech? Že hračky jsou určené jak pro ženy, tak pro muže?

Na trhu je nepřeberné množství všemožných pomůcek, které vás nenechají chladnými.

Vaginální přísavky

Pro ženy jsou například velmi efektivní přístroje, které přisají klitoris. Mohou jimi být různé vaginální přísavky rozličného designu, či na stejné bázi fungující womanizery. Tyto šikovné hračičky díky svému tvaru obklopí ženský klitoris a jemně ho vsají, načež dále lehce stimulují, což nemůže vést k ničemu jinému než k příjemnému vyvrcholení. Pokud vám s aplikací pomůže během aktu váš partner, může to být naprostá exploze vášně.

Stimulátor prostaty

Pro mužskou rozkoš neexistují pouze vibrační kroužky. O přítomnosti prostaty v mužském těle nemusíme polemizovat. Prostata je takovým mužským bodem G. Narazíte na něho a máte vyhráno! Váš partner se může jednoduše dostat do takové extáze, že vám slíbí modré z nebe. Odhodlejte se a proveďte svému partnerovi její masáž. K ní vám postačí pouze vaše šikovné prsty. Pokud ale na tuto metodu ještě nejste dostatečně zralí, využijte nabídky trhu a objednejte stimulátor prostaty. Tato pomůcka se vám možná jeví jako nevšední, ale věřte, že je účinnou hračkou pro potěšení vašeho muže. Díky svému tvaru a jemným vibracím perfektně stimuluje místo, které bylo možná až do dnešního večera neprozkoumané.

Stále pro masáž prostaty nemáte pochopení? Třeba by vás mohl namotivovat fakt, že svému partnerovi pomáháte před vznikem rakoviny prostaty a jejím zbytněním. A nechce snad každá milující žena pro svou drahou polovičku to nejlepší, tedy i pevné zdraví?

2. Změna místa

Každý má rád pohodlí a kde jinde se provozuje bezpečně sex než u vás v ložnici? Zamyslete se. Když budete každý den jíst stejné jídlo, nepřejíte se ho a nepřestane vám časem chutnat? To samé platí i v ložnici. Jestliže jste zvyklí provozovat sex výhradně ve vaší manželské posteli, změňte to, než vám sex zevšední úplně!

Nikdy vás nenapadlo, jaké by to bylo na pračce? Na podlaze před krbem? Na kuchyňské lince? Ve vaně? Nebraňte se tomu a s chutí do toho.

Že to v současné době koronavirové není tak jednoduché najít doma soukromí? Zkuste se zaměřit na tip číslo 3.

3. Hotelový pokoj

Současná doba hotelnictví opravdu nepřeje. Že každá strana má dvě mince platí, ale i zde. Využijte toho, že se aktuálně v nabídkách objevují pokoje za provozní náklady a zarezervujte si jednu noc v krásném hotelu. Budete velice překvapeni, za jaké ceny jsou nyní pronajímány i luxusní pokoje a apartmány, o kterých jste si mohli dříve nechat jen zdát. Pokud budete mít štěstí, můžete trávit noc v opravdu luxusním hotelovém apartmá, kdy si se sklenkou šampaňského užijete opravdu vášnivou noc.

4. Hry

Hry v podobě výměny rolí jsou geniální a velmi jednoduše proveditelnou změnou ve vašem postelovém rituálu.

Která žena nemiluje pohled na muže v uniformách? Který muž se neotočí za ženou v mini sukni a kožených kozačkách?

Netrestejte se za vlastní fantazie, ale využijte je ve svůj prospěch.

Jste žena, která většinu času nosí šedé tepláky, potřísněné tričko svého partnera a vlasy do nedbalého drdolu? Nebo jste zkrátka jen velmi sportovně založená a výhradně tak ve vašem šatníku nalezneme legíny a sportovní mikiny? Neztrácejte čas a nenápadně zjistěte od svého partnera jeho intimní fantazie a přeneste je do reality. Miluje na ženách podpatky? Výborně! Vytáhněte ze skříně své plesové lodičky, mini šaty a využijte síly make-upu. Uvidíte, jak se váš partner při vstupu do místnosti opotí až vás uvidí.

To stejné platí i pro muže. Všiml jste si toho, že svou partnerku většinu času k sexu spíše přemlouváte? Je na čase aplikovat jinou metodu. Proměňte se v její sexuální fantazii. Zajděte do půjčovny kostýmů a vyberte si uniformu, která vaši partnerku rozžhaví do běla.

Fantazii se meze nekladou, a proto můžete být vším, čím chcete. Uklízečkou a vedoucím, sekretářkou a ředitelem, striptérkou a zákazníkem, lékařem a pacientkou, sestřičkou a doktorem, policistou a zachráněnou ženou, hasičem a uvězněnou, či třeba učitelem a neposlušnou žákyní....

5. Polohy

Dalším tipem pro vás je změna polohy. Koho by deset let v kuse bavila misionářská? Nevažte se - odvažte se!

Můžete vyzkoušet tisíce tipů, můžete se ptát všech svých přátel, ale v závěru je vždy naprosto nezbytné a nejúčinnější to, když si se svou druhou polovičkou důvěrně a zcela otevřeně promluvíte a zjistíte tak, jaké jsou vaše vzájemné představy a touhy. Upřímnost je v tomto případě nezbytně nutná, ale budete za ni odměněni báječným sexem a opětovným partnerským sblížením.