Zelené čerstvé lupení našich strání a luk (kopřiva, pampeliška, bršlice kozí noha či medvědí česnek) jsou podle Kateřiny vynikající superpotraviny jara, které je škoda jen tak míjet a nevyužít na jarním talíři. Jsou nabité chlorofylem, čistí náš organismus, vyživují a čistí krev a lymfu. Navíc rostou na čistých neutužených a ničím nestříkaných půdách, tedy nemůžeme si představit nic víc fresh a BIO :) A jsou tady pro nás úplně zdarma! Tak na ně nezapomínejte a zařaďte je i vy do svého jarního jídelníčku.Jak je používat?Nyní na jaře do salátů, do polévek, s troškou ovoce do smoothie či ve formě podušených špenátů. Nebo jen jako posypka nasekaných listů do každého jídla. Léčebně ve formě odvarů z kořene či sušených listů. Také nezapomínejte na posilující oplachy vlasů, např. kopřivovým čajem :)