Babiččin tradiční velikonoční beránek

20. 04. 2019

Babiččin tradiční velikonoční beránek

Kdo by si uměl představit Velikonoce bez krásného, cukrem posypaného beránka? Beránek slouží jako báječný moučník, ale plní také dekorativní funkci. Recepty na něj se v rodinách předávají z generace na generaci a každý tvrdí, že právě ten jeho beran je ten nej! My vám jeden takový "tajný" recept prozradíme!

Celý článek »
Nebojte se ořechů!

14. 04. 2019

Nebojte se ořechů!

Už dávno totiž neplatí, že nepatří do zdravého jídelníčku. Ano, skládají se z tuků, ale jde o zdravé tuky, tělu velmi prospěšné a navíc, většina ořechů se řadí do skupiny skořápkového ovoce.

Celý článek »
Chemie: Co nejíst často

12. 04. 2019

Chemie: Co nejíst často

Jedna špatná zpráva na začátek - škodlivé chemii v jídle se nevyhnete! Dá se však alespoň částečně zkrotit. Loupejte ovoce, nepřehánějte to s množstvím ryb a každý den jezte něco jiného. Škodlivé chemické látky jsou všude kolem nás - ve vzduchu, ve vodě i v půdě - a odtud se nastěhují i do salátu a steaku, co si dáte v neděli k obědu. I když je koupíte v bio kvalitě, vždycky budou stopové množství škodlivin obsahovat. To je daň za rozvíjející se lidskou civilizaci.

Celý článek »
Banánové lívance: Vy i vaše děti si je zamilujete

07. 04. 2019

Banánové lívance: Vy i vaše děti si je zamilujete

Garantujeme vám, že na náš recept na banánové lívance si vzpomenete vždy, když vám budou banány už odcházet a doma se nenajde nikdo, kdo by na ně měl chuť. Množství vystačí pro čtyřčlenou rodinu k snídani.

Celý článek »
Jak udělat tatarák z lososa

06. 04. 2019

Jak udělat tatarák z lososa

Neexistuje stylovější a rychlejší večeře, než je tatarák z ryby. My vám teď poradíme, jak na to.

Celý článek »