HIIT workout

Prvním tipem na rychlé kardio je HIIT workout. Jedná se o vysoce intenzivní cvičení, při kterém se pořádně zapotíte. Jeden trénink trvá kratší dobu než běžné cvičení v posilovně nebo silový trénink, nejvíce se setkáte s 15–30minutovými tréninky. O to více je náročnější na fyzičku, a proto může být skvělým tipem na kardio.

HIIT tréninky najdete na internetu, ať už využijete YouTube, nebo se inspirujete na jiných stránkách. Možností je mnoho a po nějaké době odkoukáte jednotlivé cviky a můžete si sestavit vlastní trénink. Základem jsou intenzivní intervaly.

Tanec

Tanec se může zdát spíše jako zábava, pokud však zvolíte správný žánr, může se stát skvělým kardiem. Můžete si zatancovat podle videa aerobik, zumbu nebo se třeba naučit shuffle. Záleží jen na vás, co vás baví. Uvidíte, že také u tance se řádně zapotíte.

Švihadlo

Švihadlo už dávno není zábavou pouze pro děti. Zkuste si pravidelně zaskákat. Ze začátku to pro vás možná bude obtížné, ale uvidíte, že se budete stále zlepšovat a také navyšovat čas, který zvládnete skákat.

Při švihadle nejen spalujete kalorie, ale také budujete fyzičku a sílu.