Budu vypadat jako chlap

Většinu žen od posilování odrazují obrázky sportovkyň na různých kulturistických soutěžích, které mají nejen velké svaly na těle, na kterých skoro nejsou vidět prsa, ale také v obličeji vypadají téměř jako muži. Je třeba však zdůraznit, že tyto sportovkyně se na soutěž velmi intenzivně připravují a před samotným vystoupením jsou upraveny tak, aby svalstvo vyniklo. Spousta těchto žen v běžném životě vypadá mnohem lépe. Také mohou brát doplňky výživy, které podporují mužský vzhled.

Vy si však můžete určit, kam až chcete, aby vaše posilování zašlo, nemusíte se nutit do extrémních výkonů a můžete posilovat jen do té míry, abyste byla se svým tělem a vzhledem spokojená. Cvičení stačí doplňovat proteinem nebo syrovátkou, není třeba užívat přípravky, které obsahují testosteron nebo steroidy.

Žena je křehká a muž by ji měl chránit

Ve společnosti panuje mýtus, že žena by měla být křehkou a slabou a muž by ji měl ochraňovat. Ovšem i když partnera máte, nechodí všude s vámi, proto se může snadno stát, že budete obětí útoku. V takovém případě je dobré mít svaly a ubránit se. Navíc moderní muži častěji touží po ženě, která je schopná a dokáže se sama o sebe postarat.

Při posilování se budu potit a vypadat ošklivě

Obáváte se, že při posilování budete vypadat nevzhledně a potit se jako kůň? Nebojte se použít deodorant a klidně jej zkombinujte se svým oblíbeným parfémem. Lidský pot vylučuje feromony, jejichž vůně je přitažlivá pro druhé pohlaví, muži cítí váš pot jinak než vy sama. Při sexu se také potíte a partner si zpravidla nestěžuje. Spolu s parfémem a deodorantem se budete cítit jistě a svěže. K námaze pořádné zapocení prostě patří.

Abyste byla krásná i při fitness, pořiďte si sportovní oblečení z funkčních materiálů, které vám nebude překážet při pohybu a v němž budete vypadat sexy.

Neměla bych sportovat, ale starat se o domácnost

Některé ženy mají pocit, že při pravidelném sportování zanedbávají domácnost a rodinu. Proto se raději svého snu vzdají, aby nebyly za špatné hospodyně. Moderní muž by však měl umět své ženě pomoci s pracemi v domácnosti. Vzhledem k tomu, že většinu práce dnes obstarávají stroje, jako pračka, myčka nebo vysavač, naučte svého milého s nimi zacházet a uvidíte, že ho to bude i bavit. Muži obzvláště rádi plní myčku.

V nedávné době vědci dokázali, že v pravěku existovaly i ženy lovkyně, které se účastnily honu na velká zvířata. Že by žena měla jen sedět v domácnosti, je přežitek.

Zůstanu sama

Když budu posilovat, nikdo mě nebude chtít. Omyl, právě posilovny jsou ve větší míře navštěvovány muži. Tam máte velkou šanci seznámit se s někým novým, s kým vás bude pojit společná láska ke sportu. Pozor však na sexuální obtěžování, budoucího partnera se snažte co nejvíce poznat, než si něco začnete.