Ve Svaté Kateřině naleznete velké množství sportovních aktivit, Nordic Walking, lekce jógy nebo kondičního cvičení. Můžete si zacvičit v posilovně, jít si zaběhat do lesa. Pokud bude sníh, můžete využít naši půjčovnu sportovního vybavení a vyzkoušet sněžnice nebo si vzít běžky.

Okolní příroda přímo vybízí k procházkám, jízdě na koni. Toužíte - li po odpočinku ve wellness a spa i zde si můžete užít přírodu.Představte si teplou koupel ve vířivé lázni pod širým nebem. Trápí vás bolesti zad? Máte za sebou náročné období? Řešením mohou být masáže, které provádějí specializovaní terapeuti. Vybírat můžete ze široké nabídky. Ájurvédské terapie, které provádí indičtí terapeuti, thajské a balijské terapie a nebo něco tradičnějšího, například aroma terapreutická masáž nebo masáž lávovými kameny. Výběr je jen na vás.

Chcete i o svátcích jíst zdravě? Není problém. I v tento speciální čas je našim hostům k dispozici ájurvédská vyvážená strava. Pokud se rozhodnete hřešit a toužíte po tradičních vánočních dobrotách, náš šéfkuchař, Adrian Peka, pro vás chystá speciální vánoční a silvestrovské menu. Co třeba Piemontský hovězí tartar s lanýžovou majonézou nebo Hovězí stařený steak s omáčkou z červeného vína s pečenými bramborami. Milujete dobré víno? Pak vás určitě potěší vinný lístek, který pro vás sestavil náš sommiliér Federico Fabbri.

Přijeďte a užijte si vánoční čas a oslavy Nového roku trochu jinak. Nechte se hýčkat. Vždyť jsou to přeci svátky klidu.

www.katerinaresort.cz
www.instagram.com/resortsvatakaterina
www.facebook.com/resortsvatakaterina