Vyzkoušejte tři pilíře filozofie značky Perfect Fit, které byly vytvořeny v duchu komplexního přístupu k životu zahrnujícímu nadstandardní výživu, optimální objem cvičení a mentální stimulaci zkráceně nazývanou jako – Strava. Pohyb. Hra. Správná výživa, která tvoří první pilíř značky byla vyvinuta ve spolupráci s veterináři a specialisty z Centra pro výživu domácích mazlíčků WALTHAM®. Složení krmiva je šité na míru vašeho domácího mazlíčka a přispívá k rozvoji mladistvého ducha po celou dobu jeho života. Druhý pilíř podporuje pohybové aktivity, které pečují o kondici vašeho mazlíčka. Aktivní životní styl nejenom udržuje v pořádku jeho hmotnost a srdce, ale rovněž prospívá kostem a kloubům, tak aby byl mohl být vitální i ve starším věku. Hra tvoří poslední pilíř filozofie Perfect Fit a napomáhá budovat láskyplné pouto mezi vámi a vašimi mazlíčky. Stimulace hrou, ať už samostatnou nebo s vámi, jim pomůžete udržet si mladistvého ducha a bude jim přinášet štěstí a náplň každý den jejich života.

Připojte se k 21 výzvě se značkou Perfect Fit, která se věnuje třem pilířům značky. Po dobu tří týdnů budete se svým mazlíčkem plnit úkoly, které uspokojí jejich specifické potřeby tak, aby byl šťastný, zdravý a plný života. Společně tak nastartujete cestu ke spokojenějšímu životu.

Soutěžní otázka:

Jakými pilíři se ubírá celostní filozofie značky Perfect Fit?
A) Strava-Aktivity-Hra
B) Krmivo-Pohyb-Hra
C) Strava-Pohyb-Hra

Více informací najdete na: https://www.perfectfit.cz/

Správnou dpověd zasílejte na email soutez@vlmedia.cz od 22.2. do 28.2. 2023, do předmětu emailu uveďte Soutěž s Perfect Fit - Kondice