Po návratu z dovolené měl Tomáš v hlavě jasný plán. Chystal se podnikat. Vždycky toužil po tom, stát se svobodným a nezávislým podnikatelem, a teď se mu naskytla příležitost. Udělal si rešerše trhu a zjistil, že v této oblasti je díra na trhu. Byl nadšený, že může nabídnout lidem novou a užitečnou službu. V hlavě se mu honily myšlenky, jak to udělat co nejrychleji a nejsnáze. Rozhodl se tedy najít firmu, která mu pomůže zařídit všechny náležitosti, nabídne mu na prodej společnosti, které mají splacený základní kapitál a tím mu umožní okamžitě začít podnikat. Po několika dnech pátrání na internetu a telefonování se mu podařilo najít společnost, která se specializuje na zakládání společností a prodej ready made společností. Byla to rychlá a snadná cesta, jak se stát podnikatelem. Tomáš zavolal do firmy a hned si objednal schůzku se zástupcem této firmy.

Byl nadšený, jak je všechno snadné a rychlé. Stačilo jen vyplnit formulář, zaplatit poplatek a do 24 hodin byla společnost založena. Nebylo třeba chodit na úřad, vyřizovat složité papírování a čekat na schválení. Nakonec se Tomáš rozhodl, že tuto cestu zvolí. Byl rád, že má všechno hotovo a může se plně soustředit na své podnikání. Byl nadšený z toho, jak je to jednoduché!

Tomáš se tedy pustil do rozjezdu svého podnikání. Díky tomu, že měl všechno hotovo již předem, se mohl naplno soustředit na svůj podnikatelský záměr. Začal pracovat na své službě a najímat pracovníky, aby mu pomohli v plnění jeho cílů. Vzhledem k tomu, že Tomáš zvolil rychlé a snadné řešení, nemusel trávit spoustu času a energie papírováním a sháněním potřebných dokumentů. Nemusel si dělat starosti s tím, jak si založit společnost a jak ji legalizovat. Měl všechno hotovo během několika desítek hodin.

Jeho podnikání se rychle rozvíjelo a stávalo se stále úspěšnějším. Tomáš si uvědomil, že díky tomu, že si zařídil ready made společnost, ušetřil nejen čas a energii, ale také peníze. Nemusel si najímat právníka, který by mu pomohl s vyřízením všech náležitostí, a nemusel platit poplatky na úřadě. Celkově byl Tomáš spokojený s tím, jak to všechno dopadlo. Uvědomil si, že díky této volbě mohl rychle a jednoduše začít podnikat a nemusel se starat o všechny náležitosti. Doporučil tuto možnost i svým kamarádům, kteří se chtěli stát podnikateli, aby si také ušetřili čas a energii a mohli se plně soustředit na své podnikání.