V hezkém počasí se snažíme na zahradě trávit co nejvíce času, ať už prací, svými koníčky nebo péčí o rostliny či dům. K létu však patří také zábava a koupání, protože je to možnost, jak se osvěžit a ochladit. Domácí bazény jsou skvělým řešením nejen pro děti, ale v posledních letech se řadí téměř mezi základní výbavu každé zahrady u domu nebo chaty, kterou si užijí i dospělí. Děti samozřejmě musíme mít vždy pod dozorem a nenechávat je v bazénu samotné, aby nedošlo k úrazu. V horkém dni vydrží ve vodě i několik hodin, musíme je tedy i trochu korigovat s ohledem na teplotu vody v bazénu.

Množství zábavy v horkých letních dnech zajistí také nafukovací skluzavka. Patří mezi velmi oblíbený prvek u dětí i rodičů, kteří hledají atraktivní formu pro aktivní trávení času dětí u vody. Skluzavka pomáhá dětem rozvíjet koordinaci pohybů i rovnováhu a trénuje také odhadování vzdálenosti i spolupráce s ostatními dětmi. Skluzavky jsou vyrobeny z měkkých materiálů a jsou tedy bezpečné a navržené tak, aby minimalizovali riziko případných úrazů. Můžeme tak dětem dopřát další zážitky i radost u vody, pořádat třeba i společné soutěže a různé hry, do kterých zapojíme celou rodinu nebo kamarády.

Možností, jak ozvláštnit odpočinkovou zónu u bazénu a udělat ji pro děti atraktivní, je samozřejmě více na e-shopu Hawaj.cz najdeme mnoho dalších variant nafukovací zábavy.