České výrobky v evropské kvalitě

Výrobce svítidel LUCIS je českou společností, která se od svého počátku zaměřuje na spolupráci s mladými českými designéry. Výsledkem této spolupráce jsou originální svítidla jedinečných tvarů, často obohacená o nové materiály, jako je hliník, akrylátové sklo nebo nerez. Díky autorskému designu a vysoké kvalitě dosahují svítidla Lucis velkého úspěchu na domácích i zahraničních výstavách. Jejich výrobce sleduje především tyto hodnoty:

  • Kvalitu - svítidla jsou vyráběna v dílnách předních českých sklářů s dlouholetou tradicí,
  • Design - výrobky jdou takříkajíc "s dobou" a vyhovují nejnovějším trendům,
  • Originalitu - individuální přístup ke každému výrobku zaručuje jeho jedinečnost.

Jelikož svítidla Lucis vynikají jednoduchým designem a čistými liniemi, skvěle zapadnou do každého moderního interiéru a vyhoví populárním stylům posledních let, jako je minimalismus či skandinávský styl.

Tipy, jak využít designová svítidla Lucis v interiéru

Zvýraznění architektonických prvků
Svítidla Lucis v minimalistickém designu se skvěle hodí ke zvýraznění a zdůraznění architektonických prvků. Umístěte svítidlo nad dominantu vašeho interiéru, jako je například designový schodišťový prostor, výrazná stěna nebo dekorativní sloupek. Díky jednoduchosti a čistým liniím minimalistických svítidel budou tyto prvky vynikat a přitahovat pozornost.

Středový bod místnosti
Designové svítidlo může sloužit jako středový bod místnosti, a tím vytvořit ohromující vizuální efekt. Zavěste jej do středu stropu, a vytvořte tak zajímavý a esteticky působivý prvek, který přitáhne zraky každé návštěvy. Doporučujeme vybrat svítidlo unikátního tvaru nebo se zajímavou texturou, aby v celkovém estetickém dojmu interiéru sehrálo hlavní roli.

Náznak oddělení prostoru
Designová svítidla Lucis mohou být také využita k náznaku oddělení prostoru. Pokud máte otevřený prostor, který slouží různým funkcím, můžete svítidlem definovat jednotlivé oblasti. Použijte svítidlo nad jídelním nebo nad pracovním stolem, aby se vytvořila jasná hranice mezi jednotlivými zónami a vytvořil se útulný koutek pro každou činnost.

Vytvoření atmosféry
Svítidla mohou hrát klíčovou roli při vytváření požadované domácí atmosféry. S použitím regulovatelných světelných zdrojů můžete měnit intenzitu a teplotu světla podle potřeby. Například při večerních příležitostech si vytvoříte intimní atmosféru pomocí teplého a tlumeného osvětlení, pro práci z domova naopak zvolíte světlo studené, které podporuje myšlení a pozornost.

Použitím minimalistických svítidel Lucis je možné dosáhnout jak luxusního vzhledu, tak funkčnosti vašeho interiéru. Využijte jejich čisté linie, jednoduchost a originální design pro vytvoření zajímavých vizuálních efektů. Nebojte se experimentovat a sáhnout po nejnovějších výrobcích, které byly navrženy v duchu posledních trendů. Sami uvidíte, jak se váš domov rázem promění a rozzáří!