25. 08. 2018

Jak si vybrat: Tmavý chléb

Dobrý chleba se dá poznat. Na obalu si všímejte éček a všech přidaných látek. Čím víc jich je, tím spíš se chlebu vyhněte. Jak rychle vám po krajíci vyhládne, zase zjistíte podle poměru žitné a pšeničné mouky.

Celý článek »
Zapečená plněná rajčata s rybou a pancettou

19. 08. 2018

Zapečená plněná rajčata s rybou a pancettou

PRO 4 OSOBY, DOBA PŘÍPRAVY: 20 MINUT

Celý článek »
Melounový salát s parmskou šunkou a mozzarellou

12. 08. 2018

Melounový salát s parmskou šunkou a mozzarellou

Netradiční svačinu nebo lehkou večeři připravíte za deset minut. Nasládlá chuť melounu si skvěle rozumí s parmskou šunkou, mozzarellou i ořechy. Citronová zálivka zase salátu dodá na pikantnosti. Tělo dostane pořádnou dávku vitaminu A, C a E, bílkovin i nenasycených mastných kyselin.

Celý článek »

11. 08. 2018

Jak udělat tatarák z lososa

Neexistuje stylovější a rychlejší večeře, než je tatarák z ryby. My vám teď poradíme, jak na to.

Celý článek »

07. 08. 2018

Jahody s mátou a smetanou: Kdo by je nemiloval?

*pro 4 osoby * čas: 15 minut

Celý článek »