Kurz vaření s Gurmetem: Asian fusion

18. 09. 2017

Kurz vaření s Gurmetem: Asian fusion

Komerční sdělení - Asijská kuchyně zažívá obrovský boom. Není divu: je barevná, voňavá, svěží a mimořádně chutná. Buďte moderní a naučte se připravovat pár báječných pokrmů.

Celý článek »
Upečte si vlastní špaldové briošky

16. 09. 2017

Upečte si vlastní špaldové briošky

Upečte si zdravou variantu briošky, kterou můžete použít k přípravě domácího burgeru, a chutnat vám bude i samotná.

Celý článek »
Francouzský broskvový dort Charlotte

09. 09. 2017

Francouzský broskvový dort Charlotte

Vypadá krásně a není až tak náročný, jak se na první pohled zdá. Francouzský lahodný dortík Charlotte se nepeče a dostanete s ním do kolen každého. Dá se připravit z jablek, jahod, malin, borůvek, ale nás nejvíc oslovila varianta s broskvemi, jejichž sezóna právě vrcholí.

Celý článek »
Závin na čtyři způsoby: Se zmrzlinou, celozrnný, sváteční a s broskvemi

02. 09. 2017

Závin na čtyři způsoby: Se zmrzlinou, celozrnný, sváteční a s broskvemi

Štrůdl nebo chcete-li závin patří mezi nejoblíbenější české dezerty. Aby také ne – tradičně se dělá s jablky, ale využít můžete jakékoli ovoce a nic nezkazíte ani jeho slanou verzí. My pro vás máme hned 4 lahůdkové recepty. Vyzkoušejte je.

Celý článek »
Tip na snídani: Borůvkové muffiny s bílou čokoládou

23. 08. 2017

Tip na snídani: Borůvkové muffiny s bílou čokoládou

Borůvkové muffiny jsou jednoduché, ale sklidíte s nimi obrovský úspěch. Zvlášť když mezi borůvkami budou probleskovat sladké kousky bílé čokolády.

Celý článek »