Kurz vaření s Gurmetem: Španělská kuchyně

04. 10. 2017

Kurz vaření s Gurmetem: Španělská kuchyně

Španělská kuchyně je mimořádně inspirativní. Pojďte se s námi naučit připravovat chuťovky zvané tapas i národní klasiku v podobě legendární paelly či nakládaného králíka.

Celý článek »
Pečená dýně se sýrovým dipem

30. 09. 2017

Pečená dýně se sýrovým dipem

Říjen je měsícem dýní. Jsou všude – dělají se z nich polévky, koláčky, dokonce i zmrzliny… A vše chutná výtečně! Ochutnejte naši pečenou dýni, která se namáčí do lahodného štiplavého sýrového dipu. Skvělý tip na party pohoštění nebo sezónní předkrm.

Celý článek »
Jak upéct ještě lepší pizzu

28. 09. 2017

Jak upéct ještě lepší pizzu

Že na pizze nejde nic zkazit? Že ji dokonce děláte z listového těsta? Než ji příště strčíte do trouby, zadržte. Na workshopu jsem načerpala pár zkušeností, které poslouží na cestě za dokonalou (a zdravou) pizzou i vám.

Celý článek »
Džusy – to je ovoce v tekuté formě

25. 09. 2017

Džusy – to je ovoce v tekuté formě

Pro ovocné šťávy se u nás všeobecně zažil název „džus“ z anglického „juice“ – šťáva. Jak se v nich ale orientovat, když všechny krabice mají na svých obalech působivě ztvárněné ovoce, ale ne ve všech najdeme chutný nápoj?

Celý článek »
Chcete zdravou laskominu? Zkuste náš vločkový zázrak!

23. 09. 2017

Chcete zdravou laskominu? Zkuste náš vločkový zázrak!

Jsme si docela jistí, že tento recept na jablečný závin vám vyrazí dech a budete ho chtít okamžitě vyzkoušet. Nic vám v tom nebrání, ingrediencí potřebujete pomálu a postup je naprosto jednoduchý.

Celý článek »