Plněné lilky s krůtím masem a rajčaty

31. 08. 2011

Plněné lilky s krůtím masem a rajčaty

Lilky k létu prostě patří. Zkuste je tentokrát naplnit krůtím masem a rajčaty. Česnek, olivový olej a čerstvý tymián maso nádherně provoní a dodají mu jižanskou jiskru. Navíc se nemusíte bát ani o linii, plněné lilky totiž obsahují jen minimum tuků.

Celý článek »
Tuňákový salát s vajíčky

29. 08. 2011

Tuňákový salát s vajíčky

Lehký salát můžete podávat třeba jako zdravou přílohu ke grilovanému masu nebo rybě. Skvěle zasytí a zároveň vám po něm neztěžkne žaludek. Navíc se v něm skrývá spousta vitaminů, prospěšných mastných kyselin a bílkovin.

Celý článek »
Grilovaný losos s opečenou zeleninou a chřestem

26. 08. 2011

Grilovaný losos s opečenou zeleninou a chřestem

Odlehčete v horkých dnech svému jídelníčku. Ugrilujte si šťavnatého a hlavně zdravého lososa. Nejenže je rychle hotový, ale z grilu chutná prostě neodolatelně. Skvělý doprovod mu udělá jemný chřest s opečenou paprikou a cibulkou.

Celý článek »
Potraviny, po kterých se hubne

16. 08. 2011

Potraviny, po kterých se hubne

Hubnout nemusíte jen s dietou. Někdy stačí pouze zařadit potraviny, které brzdí tvorbu tukových zásob a zabrání tomu, aby vás přepadal vlčí hlad.

Celý článek »
Cuketový quiche

15. 08. 2011

Cuketový quiche

Francouzi mají vytříbené chutě. Až ochutnáte nadýchaný cuketový koláč, bude vám hned jasné proč. Kromě gastronomického zážitku svému tělu dopřejete i dostatek vlákniny, bílkovin a minerálních látek. Mladé cuketky jsou navíc bohatým zdrojem karotenu, který posiluje zrak.

Celý článek »