Salát s vejci a rybou

Salát s vejci a rybou

HOTOVO ZA: 25 MINUT, MNOŽSTVÍ: 4 PORCE

4 vejce
200 g různých salátů
150 g tuňáka v oleji
2 lžíce zakysané smetany de lux
3 lžíce olivového oleje
1 lžíce balsamikového octa
sůl, pepř, tabasco
šťáva z 1 citronu

Vejce uvařte natvrdo. Polníček propláchněte a zbavte kořínků. Vejce zchlaďte a oloupejte, rozkrojte na poloviny a vyndejte žloutky.

Tuňáka rozdrobte v misce a ochuťte citrónovou šťávou. Přidejte smetanu, pár kapek tabasca a polovinu žloutků. Osolte, opepřete a promíchejte.

Směsí naplňte poloviny vajec. Salát pokapejte olejem a octem. Položte na něj dvě poloviny vejce a navrch nastrouhejte žloutky.

Anna Chaloupková

Zaujal Vás článek? Doporučte jej přátelům!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, ani použita pro zasílání jakýchkoliv sdělení.