Kurz vaření s Gurmetem: Španělská kuchyně

Kurz vaření s Gurmetem: Španělská kuchyně

Španělská kuchyně je mimořádně inspirativní. Pojďte se s námi naučit připravovat chuťovky zvané tapas i národní klasiku v podobě legendární paelly či nakládaného králíka.

Kdy: v pátek 20. 10. 2017 od 16 do 20 hod.
Kde: Chefparade Studio Holešovice, Bubenské nábř. 306/1, Praha 6
Výhodná cena: 1490 Kč
Jak se přihlásit: www.igurmet.cz/kurzy

Každý účastník kurzu dostane kvalitní zástěru s logem Gurmet v hodnotě 449 Kč (vyrobenou ve Francii).

Naučíte se:

» KLOBÁSU CHORIZO S CIBULKAMI, VAŘENOU VE VÍNĚ
» BRAMBOROVO-MOZZARELLOVÉ KROKETY
» PAELLU S KUŘECÍM MASEM, KREVETAMI A SLÁVKAMI
» CONEJO ESCABECHADO – NAKLÁDANÉHO KRÁLÍKA NADIVOKO  SE ZELENINOU, ČESNEKEM A BYLINKAMI
» PATATAS BRAVAS – BRAMBORY V PIKANTNÍ RAJČATOVÉ OMÁČCE
» FLAN CARAMEL – TRADIČNÍ ŠPANĚLSKÝ DEZERT

KURZ POŘÁDÁME VE SPOLUPRÁCI A ZA PODPORY ŠKOLY VAŘENÍ CHEFPARADE, která přináší lidem do života radost z dobrého jídla, výjimečné zážitky a příjemně strávený čas.

Kurz lze také darovat – na www.igurmet.cz/kurzy je ke stažení dárkový certifikát.

iGurmet.cz

Zaujal Vás článek? Doporučte jej přátelům!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, ani použita pro zasílání jakýchkoliv sdělení.