3 způsoby, jak pro vás vaření může být v budoucnu už jen samá zdravá „LeGracie“

3 způsoby, jak pro vás vaření může být v budoucnu už jen samá zdravá „LeGracie“

Přijde vám zbytečné trávit veškerý volný čas u sporáku, nebo jste nikdy příliš nepropadli „vysokému umění kuchařskému“? V dnešní době existuje mnoho způsobů, jak se zbavit složitého a zdlouhavého kuchtění. Jedním z nich je nová česká značka LeGracie, která vám ukáže, že můžete jíst zdravě a chutně i jídla, která máte hotová během několika minut. Dnes tu pro vás navíc máme rovnou tři tipy na vynikající jídla, která si díky zdravým polotovarům LeGracie můžete sami bez potíží připravit.

I když byste to podle jména nepoznali, název LeGracie vznikl z jednoduché slovní hříčky a patří ryze české firmě Bellinni. Její tým se pod vedením Simony Hošnové rozhodl vykoumat kvalitní receptury pro rychlá jídla, která si může doma připravit i úplný kuchyňský nešika. Ať už si budete od LeGracie chtít uvařit polévku či hlavní chod, nebudete potřebovat žádné jiné ingredience navíc než jen sůl, vodu a olivový olej. Bez větších úprav výsledných pokrmů je můžete podávat celé rodině i dětem od jednoho roku.

Polotovary LeGracie jsou nutričně vyrovnané, neobsahují žádná aditiva, soli ani palmové oleje. „Navzdory veškerým poznatkům o nežádoucím působení nadměrného příjmu soli tu v současnosti neexistuje žádný zákon ani vyhláška, které by přesně určovala množství soli použité při výrobě potravin,“ říká Simona, která LeGracii založila. Především jí záleželo na tom, aby jejich výrobky byly nejen chutné, ale zejména zdravé, bez škodlivých přidaných látek. Například polévky LeGracie jsou bez soli, jen čekají na vaše finální dochucení při přípravě. Simona byla už otrávená tím, co všechno po pečlivějším zkoumání obsahu jiných levných polotovarů našla v jejich složení. Rozhodla se, že rychlé jídlo se dá přeci dělat i z kvalitních, přírodních surovin. Teplá večeře tak už díky LeGracii nemusí u vás doma být pouze příjemnou výjimkou. V kuchyni byste přeci neměli trávit více času než u talíře.

Zdravé polotovary LeGracie jsou na trhu už od letošního září a jejich odbyt u prodejců zdravé výživy strmě stoupá. Je jasné, odkud se Simona inspiruje pro své recepty – její specializací je italská kuchyně, ovšem LeGracie se snaží pokrýt chutě z celého světa. Doma nebo také v kuchyni v kanceláři si tak během pár minut můžete bez velkého navařování připravit vynikající hlavní jídla, která se chutěmi dotknou Španělska, Itálie, Mexika či Francie.

A když už je tedy řeč o tom snažení u plotny, máme pro vás rovnou pár drobných tipů. Každé z těchto jídel s předpřipraveným pytlíkem vás nebude stát zbytečnou námahu ani dlouhé minuty strávené v kuchyni. Které si vyberete, záleží jen na vašich chutích.

  1. Salmon with capers sauceFilet z lososa a rizoto Sicíliewww.legracie.cz/produkt/rizoto-sicilie/

Co budete potřebovat: 1 balení rizota Sicílie, 3 filety lososa, sůl, olivový olej, pepř

Jak na to: Rizoto si uvařte podle návodu na obalu. Osolte a jen zlehka opepřete filety, krátce rybu pak na olivovém oleji opečte a máte hotovo. S chuťově výrazným rizotem Sicíllie vás tahle kombinace velmi mile překvapí.

  1. Vegetables cream soup with corn, croutons and parsleyPolévka Dolce s krevetkamiwww.legracie.cz/produkt/dolce/

Suroviny: 1 balení polévky Dolce, 30 kusů malých loupaných krevet, 2 šalotky, 2 stroužky česneku, sůl a olivový olej

Jak na to: Podle návodu na obalu si uvařte polévku. V osolené vodě aspoň 5 minut povařte krevetky, a osušené je na pánvi zalité olivovým olejem s nakrájeným česnekem a šalotkou orestujte. Směs si pak rozdělte na talíře a zalijte polévkou. Máte hotovo!

  1. Kus Strudlu_zdroj_LeGracieKus-Štúdluwww.legracie.cz/produkt/kus-strudlu/

Kuskus připravte podle návodu na obalu – už ho nemusíte sladit. Hotový ho rozdělte do misek, zakapejte medem a posypte mletými vlašskými oříšky. Během chvilky máte hotovo.

Kondice.cz

Zaujal Vás článek? Doporučte jej přátelům!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, ani použita pro zasílání jakýchkoliv sdělení.